Monday, April 27, 2009

Strikkenevrotikeranfall #1


Undertegnede kjøpte en luftig sommersokk i lace.

Se nøye på sokken her, på mønsterraden nærmest oss på bildet; mellom rutene er det små diamanter laget av fire hull. På raden midt på foten har det tydeligvis skjedd en feil, og diamantene er ikke fire hull, men tre pluss en. Jeg kan jo ikke vise meg offentlig i hjemmelagde sokker med feil, hva skal jeg da gjøre med en kjøpt sokk?? Tanken har streifet meg om det går an å rekke opp og strikke den riktig selv, men jeg har ikke pinne 0,00000001.

Hadde i det minste den andre sokken hatt samme feil kunne jeg late som det skulle være sånn, men det har den altså ikke. Min første tanke da jeg tok sokkene på meg og oppdaget dette (umiddelbart selvfølgelig) var "vil jeg bli hentet av mennene i hvite frakker om jeg klager til sokkefabrikken på mønsterfeil i kjøpesokken deres?". Og hva om jeg klager, og de trøster meg ved å sende meg en kartong lace-sokker og det viser seg å være feil i alle sammen?? *grøss*
- kaos -

5 comments:

Elite said...

Hvis det er den merkelige stripen oppe på sokken så er den helt grusom. Du må gå å bytte den sokken. De vil nok se rart på deg i butikken, men man kan da ikke gå med to ulike sokker!

Bai said...

Eg hadde gått og bytta han. Eg kan gjere det for deg- eg er ikkje redd for menn i kvite frakkar.

Irene said...

2 ulike sokker kan man IKKE gå med! *angst*

Anonymous said...

Det finns ingen som tittar så noga på dina sockar utom krypande barn och hundar. De kan inte sticka!

Ingrid said...

Jeg er glad jeg ikke er strikkenevrotiker.