Wednesday, January 6, 2010

Godt nytt år!Vi ønsker nye og gamle strikkevenner velkomne til strikkekafeen vår også i 2010, og takker for det gamle året som har vært fylt med mye latter, gode diskusjoner, og mange vakre ferdige (og uferdige), strikkede og heklede ting.

Vi skal begynne allerede nå med planleggingen av Knit in Public Day i juni. Niella hadde en kjempeartig ide om hvordan vi skal spre oss og bli mest mulig synlig i bybildet den dagen, og samtidig ha det moro. En liten "festkomite" skal utvikle ideen videre, mekke regler og overraskelser - til og med premier. Men siden gode overraskelser trives best sånn i halvhemmelighet sier jeg ikke mer nå.

Den lille komiteen får skrivertilgang på bloggen, slik at det blir lettere å holde alle oppdatert om alle nye påfunn og påmeldinger - både her og på Ravelry og på hobbyforumet Hobbyboden.

5 comments:

Heidi said...

Hei! Dette høres morsomt ut! Er det tilgang for rullestol på denne restauranten?

kaos said...

Jeg er rimelig sikker at det går an, det er flatt gulv hele veien i første etasje.
Du kan jo ringe Santinos på 23 10 07 40 om du vil være helt sikker.

Velkommen!

Anonymous said...

Hei hei, nå ble jeg nysgjerrig :0) men leste dette for sent. Kan jeg bare droppe innom neste tirsdag??? Fra kl. 17 ikke sant? :0)

Sandra

kaos said...

Hei Sandra!

Klart du kan droppe inn. Vi sitter som oftest helt innerst i restauranten. Det stemmer at vi pleier å møtes fra klokka 17 og utover. Av og til kan du risikere å møte damer bevæpnet med strikkepinner allerede fra klokka 16 - (de morgenfuglene!) Velkommen skal du være!

kaos

Sandra said...

Supert!!! Da gleder jeg meg :0).