Sunday, January 18, 2009

Lunsj-strikking


Frosne mødre som orker å forsere brøytekantene med barnevogn, de som kan snike seg unna jobben en kort eller lang lunsj, eller om du rett og slett bare har lyst?
Ny lunsj-strikkekafé!
Torsdag 22. januar kl 12 på Onkel Donald.

6 comments:

Anonymous said...

Hei hei, jeg søkte på "strikkecafe og Oslo" på internett, og ble "henvist" til siden din. Øverst står det at det er strikkekafe hver torsdag fra kl 17, og det hørtes spennende ut.... Men, er dette for alle, eller er dere en vennegjeng eller lignende som strikker sammen? :) Jeg prøver å finne ut noe jeg kan delta på i Oslo, men det er litt vanskelig å finn ut av :) Hvis dette er noe som er åpent for alle, hvor er det? Og, hvilket nivå er dere strikkere på? :) Jeg er relativt ny innen strikking, men kan litt :) Susanne, 27 år.

kaos said...

Hei Susanne!

Det er strikkekafe i dag kl 17 på Celcius kafé, og alle er velkomne.
Vi har plass til alle som strikker uansett om de har lyst til å lære for første gang, er eksperter som tror kan alt, og alle nivåer imellom.

Mange av oss har funnet ut at dette er en fantastisk måte å få nye venner på, og selv om noen av oss begynner å kjenne hverandre etterhvert pleier det alltid å komme ruslende en og annen helt ny venn som vi prøver å ta godt imot.
Så jeg håper du vil komme.

Det kan være litt forvirrende dette med tirsdag og torsdag. Strikkekafeen er på tirsdager fra klokka fem.
Av og til, i det siste ganske ofte, er det lunsj-strikking. Det er mange som er hjemme på dagtid, eller rett og slett stikker av fra jobben, som kommer for å strikke sammen en liten stund - og det er vanligvis på torsdager.

Da håper jeg vi ses i dag, og stedet er altså Kafé Celcius, i det innerste rommet.
Adressen er Rådhusgt.19 0158 Oslo

Ma-2 said...

Dritkult kaos - nå er jeg inne på denne bloggen

Anonymous said...

Hehe, jeg sjekket etter svar fra deg først nå, så da er det vel litt vel sent å dukke opp i kveld :) Men, er det hver tirsdag kveld kl 17, på samme kafe? Så er det kanskje mulig å komme neste uke? :)

Susanne.

kaos said...

Susanne, jepp. Det blir samme tid og sted neste tirsdag.

kaos said...

Ma-2, ja velkommen, jeg vet jo ikke hva jeg gjør. Kanskje lager du revolusjon. Og kanskje er det helt greit :-)